úterý 26. února 2013

Gruntz 1947

V poslední době se snažím rozject svůj dlouhodobý projekt Gruntz 1948. představte si svět kdy se podařilo němcům zastvit Ruský postup na východní frontě a válka tedy pokračuje mnohem déle než kdokoliv by čekal, představte si svět kdy na bojištich pochodůjí esesáci v power armourech a spojenci využívají bojových "mechů".

jako pravidla jsme zvolili Gruntz ačkoliv existuje mnoho her v weird war 2 napřiklad Dust Warfare,Secrets of Third Reich nebo třeba War without end,ani jedny nebyli přesně to co hledám navíc Dust byl trochu ze hry protože jsem chtěl používat i vozidla a pěchotu z ww2 a také měřítko (což není takový problém vzdalenosti by se trochu upravili.
Krom jiného my dalo možnost vyzkoušet jak bezplatný Armybuilder tak placeny barracks na tvorbu stat karet a obecně my přijde přehlednější Barracks.


 zatím co němci se budou spolehat na techniku která byla v planu tedy tanky Maus, E50 , E100 atp. spojenci budou použivat trošku weird war2 techniku jako Coyote Armoured fighting suit či Grizzly walker. samozřejmně na bojiště stále budou patřit Tigery,Stuarty ale třeba i halftracky či universal carriery.



v souvislosti jak na Weird war 2 co se týče modelů přečíst tento příspěvek


zde zatím jsou sample karty pro některé jednotky je možné že po betatestu budou trochu upraveny.












Žádné komentáře:

Okomentovat