úterý 26. února 2013

Clockwork Goblin miniatures co je hotovo a co se připravuje.


Firma Clockwork Goblin miniatures je na trhu několik měsícu. Příšla s něčím co na trhu 15mm chybí a to je Weird World War 2. Když se poprve v roce 2012 objevilo několik obrázku s Americkým a Německým Power armorem všichni fanouškové tohoto se připravovali.

Jako první světlo světa uviděli powerarmour platoony - nyní k dispozici Americká a Německá ale v planu je Britská a dost možná i ruská. Platoona obsahuje 18 modelů v power armouru s kulometem a 3 specialní modely (raketomet,velitel a radista). cena této platoony je 12 liber.
další typ jsou lehké mechy tedy bojový roboti v připadě Američanů se pohybují po dvou končetinách německé jsou však pavoukového typu. Americký Coyote je vybaven přiručním kulometem a na zádech nese těžký kulomet 50.cal Browning machinegun.Jeho německý ekvivalent Spinne zase se pohybuje na čtyřech nohách a nese těžký kanon a dva lehčí kánony.  tyto stroje se prodávají po třech kusech za cenu - 12 liber
Střední mechy pak zastupují  walkery Grizzly a Thor . Stějně jako předchudci tedy Coyote a Spinner mají podobný pohybový systém Grizzly používá dvě nohy ale Thor už 6. oba jsou vybaveni palubním kulometem a dělem Grizzly samozřejmně má přimontovanou na věži ještě jednu "padesátku" tedy 50.cal Browning MG.

Poslední vydanou peckou jsou zombies -24 modelů v  6 pozách ale u zombíku je to vícemeně jedno používají německé uniformy pokud by někdo chtěl spojenecké či ruské musí se obratit na Rebel Miniatures.
cena je 11,5 libry







Samozřejmně to co je v přípravě je ještě mnohem lepší. v první řadě je to Americký výsadkový mech Mudskipper vybavený jetpackem, stejně jako konverzní set na Coyota při připevnění jetpacku a možnosti vyměnit jeho ruce za jiné vyzbrojené plamenomety. Dočkame se také nové verze Grizzlyho tentokrát vybaveného kulomety,americké pěchoty vybavené jetpacky pod názvem Firefly infantry a věže pro M4 sherman který je vybaven plasmovým kanonem. Němci přijdou s dalšími lehkými mechy a těžkymi mechy tentokrát se pohybujících po dvou a  v připravě jsou další supernatural weapons - Nachtjager - vlkodlaci a jiné noční běsy. Pro rusy se toho zatím moc nechystá kromě mědvědodlaků s  RPG. Kromě jiného vyvijí tato firma pro své modely herní systém Konflikt 47 založený v Alternativní historii kdy díky vedlejším učínkům atomových bomb(jedna je svržena na Dražďany) se objeví mnoho nových technologii válka neskončí ve 45 ale táhne se dál.
nyní si vychutneje některé artworky (protože firma používá k výrobě 3D tisk jsou celkem spolehlivé)










Žádné komentáře:

Okomentovat