pátek 22. února 2013

All quient on Martian Front - Science fiction z počátku minulého století

All Quiet on the Martian Front je hrou z dílen Alien Dungeon. Odehráva se v roce 1910 během druhé války s marťany, v té první (Válka světu pro neznalé) mimozemštani prohrali hlavně díky faktorům se kterými nepočítali, nyní se však vrací a plnou silou utočí na mladou zemi z názvem Spojené Státy Americké.
Americké síly které stojí z podporou Kanadských a Britských expedičních jednotek proti mimozemskému útoku použíjí nové zbraně které svět předtím nikdy neviděl parní tanky vybavené energetickými kanony s dílen Eddisona a Tesly,nový Ironcladové - obří bojové lodě jsou spušteny na moře aby zabranili invazi.


AQotMF je první hrou z dílen Alien Dungeon nejedná se však o žádné amatéry v branži autory pravidel jsou Rick Priestley, Alessio Cavatore a Ernest Baker. první dva jsou ostřílení veteráni z Games-workshop mající na svědomí takové hry jako je Warmaster či Necromunda. Ernest baker stojí za vlastními projekty napřiklad Fantacide což je skrimishová hra s prostředí Fantasy.
AQotMF bude mít vlastní miniatury s resinu, kovu i plastu (plastový kit Tripodů už je na cestě!) v měřítku 15mm o samotných pravidlech toho nebylo tolik řečeno takže tím se zatím nechamé překvapit.

Rok 2013 teprve nedávno začal a už pro nás má takovéto překvapení.
i kdyby herní systém stál za prd pořad tu bude mít perfektní miniatury napřiklad do Gruntz či TW




Žádné komentáře:

Okomentovat